På vej med 16 nye rækkehuse ved Storegade i Lunderskov

 

Arealet ved Storegade i Lunderskov set fra luften, som snart skal bebygges med nye rækkehuse. Storegades forløb ses øverst i billedet. ( Foto: Kolding Kommune)

LUNDERSKOV: Så er det endelig lykkedes for indehaverne af en stor ubebygget grund ved Storegade i Lunderskov at få et længe ønsket byggeprojekt på skinner. Nu skal der opføres 16 nye rækkehuse på arealet, som ejes af familien Aunsbjerg Nielsen. Og her skriver Alex Aunsbjerg Nielsen på Facebook blandt om projektet:

 ”En driftig og tålmodig køber har fået godkendt et super godt projekt på adressen, hvor mine søstre og jeg voksede op på den dejligste plet i Lunderskov – super naturskønt ved åen og centralt i byen.  De  16 nye rækkehuse kan blive opført inden for måske 1-2 år, og dermed kan mange måske allerede glæde sig til en dejlig plet i byen”, lyder fra Alex Aunsbjerg Nielsen på facebook siden 6640 Lunderskov.
En del af den store grund ved Storegade, hvor der tidligere lå et autoværksted og udstillingshal, er af myndighederne blevet udlagt som særligt naturbeskyttet område, hvilket har stillet ret strikse krav for etablering af byggeriet fra både regionen og kommunen.
Alex Aunsbjerg Nielsen krydser nu fingre for projektets videre forløb, og håber, at det går så godt, at markedsføringen i forbindelse med et kommende salg af de nye 16 rækkehuse, snart kan komme i gang.
I forbindelse med projektet indgår også anlæggelsen af ny vej, Marie Lingsvej, som er navngivet efter ejernes mors pigenavn.  Alex Aunsbjerg Nielsen håber i Facebook-meddelelsen, som er underskrevet med navnene Conny, Lisa og Alex, at Lunderskov-borgerne bliver glade for det nye kommende boligprojekt ved byens hovedgade. /sebro

Se også