Rekordstort publikum til gymnastik i Fjelstrup

Mere end 250 begejstrede gæster var mødt op til gymnastikopvisningen.

Første arrangement i det ny Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter.

Mere end 250 begejstrede gæster var mødt op til gymnastikopvisning i Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter lørdag den 18. marts.

Arrangementet blev på en eller anden måde en slags mini-indvielse af det om- og nybyggede center, der så småt åbnede op for aktiviteter 1. februar efter næsten et helt år med travle håndværkere.

Der er opført 550 m2 splinternye servicefaciliteter og motionscenter til centeret, ligesom både selve hallen og det tilhørende forsamlingshus er blevet renoveret.

Der var både børnehold og blandede pige- og drengehold.
Der var også et lækkert sønderjysk kaffebord.

Mange børne- og ungehold

Omkring en halv snes børnehold deltog i opvisningen fra de mindste, som var i følgeskab med deres forældre, til de ældste, som var blandede pige- og drengehold – som deres navn også indikerer: ”Powermix”.

Springholdene fik også demonstreret, hvad der var kommet ud af vinterens anstrengelser.
Dagens gæstehold var i år Haderslev Egnens MiniMix – en flok rigtigt dygtige gymnaster fra Haderslev området.

Sønderjysk kaffebord

Ingen gymnastikopvisning i Fjelstrup uden det store, traditionelle kaffebord. Centerets nye café fik for første gang et stort rykind, da gæsterne efter opvisningen blev budt på et veldækket kaffebord.

Bestyrelsen for Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter håber at mindst lige så mange vil møde op lørdag den 15. april, hvor Haderslevs borgmester kommer og klipper båndet til den officielle indvielse af det nye center.

/eng

Se også