Veteranudstilling på Landbrugsmuseet

Samlere fra nær og fjern samles til veteranudstillingen. Landbomuseet Kolding arrangerer den årlige veteranudstilling den 12.-13. august.

I år vil der også kunne ses flotte modeltog på Landbrugsmuseet i weekenden 11. -12. august. (Foto: Landbrugsmuseet)

HARTE: Borgmester Knud Erik Langhoff (C) holder den officielle åbningstale lørdag den 12. august klokken 11 når Landbrugsmuseet i Harte holder weekend åbenthus. Mange kræmmere kommer og stiller deres boder op på hele gårdspladsen, så der skulle blive rig mulighed for at gøre en god handel.

Museets egen bod holder også åbent begge dage, hvor der sælges marmelade, syltetøj, hæklede og hjemmestrikkede ting, herudover kan man købe is, vand, øl og en kop kaffe. Du kan også se museets unikke samling fra landbrug, husholdning og alle de erhverv, som har været tilknyttet landbruget.
Weekenden byder også på livlig aktivitet i smedjen, hvor du under kyndig vejledning kan prøve at slå på det glohede jern med en hammer og fx og forme forskellige ting i jern. Som noget nyt vil der i år blive lejlighed til at se flotte modeljernbaner.
Og der bliver også noget for de små poder. De vil ved legebordene kunne more sig med flere forskellige traktormodeller og landbrugsmaskiner.
Arrangementet finder sted lørdag og søndag den 12.-13. august klokken 10-16. Adressen på Landbrugsmuseet er Brødsgårdsvej 52 i Harte mellem Lunderskov og Kolding./seb

Se også