Arrangerede leg for udsatte børn i Lunderskovhallen

Steven Guldbjerg tog initiativ til at hjælpe udsatte børn.

I den forløbne uge blev der arrangeret to dages leg og hygge onsdag og torsdag i Lunderskov Hallen for børn og familier, der ellers ikke kunne komme på ferie. Det er de to Lunderskov-borgere Jan Schjerning og Steven Guldbjerg, der står bag.

– Jeg så på et opslag på Mødrehjælpens Facebook-side, at næsten 7800 børn i Danmark ikke kommer på sommerferie og derved får nogle oplevelser, som de kan dele med andre. Jeg fik tårer i øjnene, da jeg så det opslag, siger Steven Guldbjerg til JydskeVestkysten.

Han kontaktede Mødrehjælpen i Kolding, der havde flere hundrede sådanne børn stående på en mailingliste.

Sammen med Jan Schjerning, der er bestyrer af Lunderskov-hallen, fik Steven Guldbjerg arrangeret nogle feriedage i hallen for vanskeligt stillede børn og deres familier.
Jan Schjering fortæller, at hallen alligevel stod tom henover sommeren. Og her var en god grund til at bruge den.

Steven Guldbjerg og Jan Schjerning har tidligere samarbejdet om at oprette fodboldturneringen Lunderskov-cup.

Planen med det nye initiativ er, at de udsatte børn kan komme tilbage til deres venner i børnehaven og skolen og fortælle, at de også har haft en dejlig dag med andre børn og har fået slush ice, popcorn og pomfritter, skænket af lokale sponsorer.

Se også