Skanderup Kirke holder Skt Hans aften med Festival for Livsglæde Skanderup Kirke

Søndag d. 23. juni fra kl. 14.00 holder Skanderup Kirke for anden gang Festival for Livsglæde i Kirkelunden ved siden af kirken.

– Til festivalen vil vi have fokus på bæredygtighed, naturglæde, biodiversitet og genbrug, fortæller Mia Christina Broe Jakobsen, der er Kirke- og kulturmedarbejder og kirkesanger i Skanderup Kirke.

– Vi arbejder i det daglige med nye måder at gøre tingene på, efter at vi er blevet ’Grøn kirke’. De grønne tiltag vil vi gerne fejre med alle, der har tid og lyst til at være med. Den skønne natur i Kirkelunden skal nydes, og vi vil sætte fokus på det bæredygtige menneskeliv ved at hylde nærværet, en mere langsom livsstil, enkelthed i genbrug, kreativitet og eftertanke, siger Mia Christina Broe Jakobsen.

Kreative aktiviteter

Der vil være kreative aktiviteter, gamle lege, ponyer, musik, insektjagt, naturtur med biolog, smag på naturen, honning, godt håndværk, plantebyt, genbrug og meget andet, som kan glæde både øjet og sindet.
Festivalen starter med en friluftsgudstjeneste i Kirkelunden kl. 14.

Birgitte Kragh holde båltale.

Kl. 15 er der kagekonkurrence ved Y’s Mens klubben. Kl. 15.30-20.00 vil der være boder, musik, kaffe og aktiviteter for både børn og voksne. IM fællesskabet vil stå klar med deres store pandekagemaskine kl. 18 og bage pandekager til alle.

– Festivalen slutter af med en skøn Sankt Hans fejring ved søerne i Kirkelunden. Først er der bål for børnefamilier kl. 19.00 med skumfiduser og popcorn. Og kl. 21.00 tændes det store bål, hvor lokalpolitiker og kirkeværge Birgitte Kragh vil holde båltalen, og vi vil synge midsommervisen og andre gode sommersange, fortæller Mia Christina Broe Jakobsen.

Hun glæder sig til at fejre sommeren, livet og glæden med alle i sognet og folk fra nær og fjern.

Se også