Lokalpolitiet opklarede lynhurtigt flere indbrud

Hans Peter Poulsen – som hurtigt opklarede tyverier i Lunderskov. (Foto: sebro-press).

LUNDERSKOV: Lokalpolitiet i Lunderskov og Vamdrup var ikke længe om at opklare nogle tyverier fra firmaer og udhuse rundt om i Lunderskov by.
 Indbruddene fandt sted blandt andet hos firmaet Go’ Bolig og Rekitchen A/S, som begge har slået sig ned bygningerne, der tidligere rummede det konkursramte byggefirma, Nybyg, på adressen Drosselvej 2 i Lunderskov.
Her fra blev der stjålet indbo fra kontoret. Blandt andet en. computer. Og fra udbygninger en del værktøj. Også et andet sted i byen blev der fra et udhus stålet værktøj. Alt sammen én og samme nat.
– Efter anmeldelsen om tyverierne valgte jeg kikke lidt rundt i byen. Og på en adresse på Storegade så jeg en garage, hvor porten stod åben. Det fik mig til at se lidt nærmere på stedet og der opdagede jeg at nogle de ting, der var meldt stjålet befandt sig i garagen. Det fik mig til at kontakte brugerne på deres private adresse.  Og her viste det sig, at der også befandt sig nogle de stjålne effekter. Og det førte til anholdelse af to personer, fortæller Hans Peter Poulsen fra lokalpolitiet til avisen.
De to Lunderskovborgere er nu siget i sagen.
Hans Peter Poulsen fortæller videre, at han også arbejder med opklaringen af et biltyveri i Vamdrup:

BMW stjålet i Vamdrup

-Her er der fra adressen Industrivej 3 stjålet en ikke indregistreret hvid BMW-bil, fortæller han.
Lokalpolitiet i Lunderskov og Vamdrup, der har kontor i Vamdrup, betjener områderne der tidligere udgjorde Lunderskov og Vamdrup kommuner. Og som i dag omfatter postnumrene 6640 Lunderskov 6064. Jordrup, 6580 Vamdrup, 6070 Christiansfeld, 6093 Sjølund og 6094 Hejls. / sebro.

 

 

 

Se også