Statister er velkomne

Årets forestilling på friluftsscenen i Jels bærer navnet Danemodet. (Foto: Jels Vikingespil)

JELS: Jels Vikingespil er nu klar til at byde statister og andre, som kan tænke sig at være en del af sammenholdet, velkommen på friluftsscenen.

Lørdag den 21. maj er der traditionen tro “Alledag”, hvor både nye og gamle vikinger sætter hinanden stævne på den smukke friluftsscene ved Jels Sø.

– Som altid skal vi bruge en masse statister – specielt voksne mænd, til at fægte med sværd, men også kvinder og børn, som vil afprøve skuespils-talentet, er velkomne, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Alledagen byder på velkomst og rundvisning kl. 10.30. Gamle vikinger – altså dem der har været med før – skal møde kl. 11.00.

Årets forestilling bærer navnet Danemordet. Der er premiere fredag den 1. juli, og så spilles der hver aften kl. 20.00 frem til den 17. juli. Søndag den 3. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00. Dog er der ingen forestilling søndag den 10. juli. Til gengæld prøves, der som noget helt nyt med en sen aftenforestilling mandag den 11. juli med start kl. 21.00.

/sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.