Aktivitetshuset forbereder sig til den skønne juletid

Ejnar Hansen ser med glæde og forventning frem til aktiviteterne ind under jul

LUNDERSKOV: I Aktivitetshuset på Storegade 3 i Lunderskov er brugerrådet i fuld gang med at forberede aktiviteterne i tiden op til jul. Det fortæller formanden for brugerrådet, Ejnar Hansen, til avisen.
 Han fortæller også, at der traditionen tro lægges ud med en gang spisning i huset den 12. november. Og det er på lørdag. Menuen byder på andesteg, og Rie og Orvin leverer musikken til maden.
Næste gang der sker noget er allerede torsdag den 24. november. Da kommer Kolding Kommunes borgmester, Knud Erik Langhoff, på besøg i Aktivitetshuset, og han fortæller både om nyt for og om Lunderskov – og om byrådet og hele kommunen.
Og arrangementerne for den skønne juletid – og for året 2022 – slutter lørdag den 10. december med julefrokost i huset. Ved dette arrangement er Helge Madsen – måske bedre kendt som ”Campingfatter” fra Egtved hyret som underholder. Dette indslag starter klokken 12.
Ejnar Hansen glæder sig meget til at byde de mange trofaste brugerne af huset på Storegade inden for til de nævnte arrangementer, som han i øvrigt også selv glæder sig til – og forventer sig meget af. /sebro.

Her hygges der ved at af brugerhusets populære spise arrangementer.

 

    

 

Se også