På vej med fælles frugthave i Skanderup

SKANDERUP: Landsbyforeningen for Skanderup og Omegn vil lave en fælles frugthave i landsbyen. Og i denne forbindelse har foreningen søgt midler hos Landsbyforum og Friluftsrådet.

Der lægges op til, at frugthaven skal være fælles for landsbyens og lokalområdets beboere, og det er primært Gelballe og Hjarup. Temaet bliver “Vild med vilje”.
Haven placeres på et grønt areal, beliggende centralt i byen, nær et boligområdet rundt om en opsamlings sø og med en legeplads, som nabo.
Går det efter planen – og idégrundlaget – så vil der blive plantet en blanding af forskellige frugttræer og frugtbuske samt masser af vilde blomster i haven, hvor der blandt andet i det unikke projekt vil være fokus på at skabe et godt miljø for insekter og fugle, lyder det fra initiativerne.
Og meldes videre om, at flere steder i haven vil der blive placeret fem meter høje naturstammer med stærekasser.

  –  I landsbyforeningen glæder vi os til at komme i gang med projekt. Vi planter i haven på lørdag den 12. november – og der er brug for alles hjælp, lyder det fra Jette Christensen fra landsbyforeningen. Og hun føjer til, at foreningen søger for forplejning til alle hjælpere, som møder frem på lørdag.
Du kan melde dig til på telefon:  25704046 på SMS, eller klik “deltag” i denne begivenhed. /sebro. 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.