Gård lagt i aske

JELS/ØSTERLINDET: Ejeren af en hård ved Øster Lindet syd for Jels blev natten til lørdag blev ringet op af politiet og fik at vide, at hendes ejendom på Tøndervej , Rute 25, nord for Øster Lindet var fuldstændig overtændt.

Branden fandt sted omkring klokken 03.30 og har betydet, at gårdens stuehus er blevet reduceret til aske, fortæller vagtchefen  ved Syd– og Sønderjyllands Politi.

Med brandvæsnet  fra TrekantBrand station Jels i front var under slukningsarbejdet ret påpasselig, fordi der befandt sig en 22 kilo gasflaske i stalden og to nye 11 kilos gasflasker i gangen i stuehuset med fare for eksplosioner, hvilket dog blev forhindret.

Mens beredskabet kæmpede med både flammerne og gasflaskerne, regulerede politiet trafikken i området pg især på Rute 25, Kolding-Tønder. Lørdag morgen var man fortsat til stede for at efterslukke og rydde op.

Se også