Vikingespillet i Jels har brug for statister

Der er altid brug for en masse statister ved vikingespillene.
Foto: Frank Cilius/Jels Vikingespil

Jels Vikingespil er nu klar til at tage imod både nye og “gamle” vikinger, der har lyst til at medvirke eller hjælpe til ved sommerens forestilling, Skjoldungen. Lørdag den 18. maj er der indkaldt til “Alledag”.

Forberedelserne til sommerens forestilling har været i gang siden årsskiftet, og nu er spillets nye instruktør Ole Sørensen og de frivillige skuespillere, der har årets taleroller, klar til at rykke udendørs på friluftsscenen.

– Forhåbentlig er der en masse børn, kvinder og mænd, der har lyst til at være med i forestillingen, siger Janus Harloff Lynggaard, som er formand for Jels Vikingespil.

Det er ikke kun på scenen, Jels-vikingerne kan bruge hjælp, så hvis det ikke er skuespilstalentet, man ønsker at afprøve, så skal man ikke holde sig tilbage, da der altid er brug for frivillige kræfter hele vejen rundt i organisationen, oplyser han.

Så hvis man f.eks. gerne vil hjælpe med at styre lys eller hjælpe med at lave special effekts, som f.eks. ild og røg, så mød endelig op til “Alledag”, så sørger vikingerne for, at der bliver taget godt imod nye frivillige.
Hvis man ikke har været med før, men godt kunne tænke sig at deltage, så er der velkomst og rundvisning kl. 10.00 på Friluftsscenen i Jels. “Gamle” vikinger, som har været med før, og som også gerne vil deltage igen i år, skal først møde op kl. 11.00.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 5. juli og spiller hver aften kl. 20 frem til den 21. juli. Søndag den 7. juli er der eftermiddagsforestilling kl. 16.00, og søndag den 14. juli er der ingen forestilling, mens der lige som de sidste år er en sen aftenforestilling med start kl. 21.00 mandag den 15. juli.

Billetter kan købes allerede på jelsvikingespil.dk.

Se også