Claus Hansen nomineret til prisen Årets Leder 2020

FRITID: Igen i år uddeler Fritids- og Idrætsudvalget i Kolding Kommune en pris til en særlig engageret frivillig leder. Vinderen af Årets Leder 2020 skal findes mellem tre nominerede. Blandt de nominerede er Claus Hansen fra Lunderskov Boldklub.

Det er enig bestyrelse for Lunderskov Boldklub, der står bag forslaget til Fritids- og Idrætsudvalget om, at Claus Hansen gør sig fortjent til prisen. Det sker på grund af hans utrættelige arbejde som formand for Lunderskov Cup’s styregruppe. Et indslag, som hvert år er samler rigtig mange unge fra hele landet til en populær fod

Claus Hansen fra Lunderskov Boldklub, er nomineret af Fritids- Idrætsudvalget til prisen Årets Leder.

bold turnering, som løber hen over en weekend. 

I indstillingen til nomineringen til prisen hedder det om Claus Hansen: 

»Claus har været frivillig i Lunderskov Boldklub i mange år og i de fleste år haft en lederrolle i klubben. Han gør – og har altid gjort en kæmpe indsats for klubben på mange niveauer.

Han har tidligere i en årrække siddet som bestyrelsesformand og været med til at udvikle klubben i en positiv retning. Nu sidder han som formand for Lunderskov Cup’s styregruppe, hvor han sammen med de øvrige medlemmer og selvfølgelig en masse frivillige får tjent en pæn portion penge hvert år til gavn for hele klubben.

Og da Covid-19 gjorde, at Lunderskov Cup måtte aflyses i 2020, gik Claus og den øvrige styregruppe i gang med at arrangere en fest for hele byen for at tjene nogle penge til klubben. Desværre måtte denne fest også aflyses. Det seneste Claus har deltaget aktivt i, er etableringen af en kunststofbane til klubben Her har Claus igen tilbudt sin arbejdskraft og erfaring. 

Hos bestyrelsen er der stor respekt. Der er mange, som gør en stor indsats for klubben, men Claus’ indsats er helt unik, og det er helt fortjent, at han nu er nomineret til Årets Leder i Kolding Kommune, lyder det enstemmigt fra bestyrelsen i Lunderskov Boldklub«.

Kolding Kommune sætter med prisen som Årets Leder fokus på det utrættelige arbejde, som tusinder af frivillige yder i foreningerne i Kolding Kommune. En indsats, der på trods af et turbulent 2020 betyder, at børn, unge og voksne i vid udstrækning har været i stand til at dyrke deres fritidsaktiviteter og nyde godt af sammenholdet i foreningerne: 

– Med prisen Årets Leder hylder vi alle de frivillige, som hver dag binder fritidsaktiviteterne i foreningerne sammen. Engagerede mennesker, som med deres indsats gør en forskel for andre og er med til at sikre de rammer og det sammenhold, der er afgørende for foreningerne og deres resultater. Årets indstillinger vidner om, at der i Kolding Kommune er passionerede frivillige, som på hver deres måde går forrest og er med til at skabe et stærkt fællesskab, siger Søren Rasmussen (DF), formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Prisen uddeles i år på anderledes vis. Det vil ske ved en lokal fejring ude i foreningen, hvor formanden og næstformanden i Fritids- og Idrætsudvalget vil overraske den endelige vinder. Med i prisen vanker der også en gave på 5.000 kroner.

Udover Claus Hansen er Per Thestrup, KIF Tennis og Mar Vidarsson, Kolding Basketball Klub også normineret til Årets Leder 2020.

/bro

Se også