Fint regnskab fra Lunderskov Camping

Lunderskov Camping har nok at lave.

ERHVERV: Det skæpper åbenbart godt i kassen at handle med campingvogne. I hvert fald fik Lunderskov Camping A/S et millionoverskud i det seneste regnskabsår.

Firmaet har netop afleveret regnskab for perioden 01. 10. 2019 til 30. 09. 2020. Resultatet blev et overskud på 920.486 kroner. Og det er en fremgang 716.842 kroner i forhold til forrige regnskabsår.

Det fortæller JydskeVestkysten, som har været inde over Erhvervsstyrelsen for at hente oplysninger om Lunderskov-firmaets regnskab. 

Regnskabet viser endvidere, at det aktive Lunderskov-firmas bruttofortjeneste i perioden blev øget fra 3,2 millioner kroner til 4,0 millioner kroner. Og ligeledes, ifølge avisen, så er firmaet også vel konsolideret. Formuen i regnskabsåret steg nemlig fra 5,8 millioner kroner til 6,4 millioner kroner.

Lunderskov Camping A/S hører hjemme i Erhvervsstyrelsen, hjemme-branchen Engros- og detailhandel med campingkøretøjer, små trailere mv. Direktionen består af Claus Garbrecht Thomsen og Benno Andersen. Samme står også registeret som ejere sammen med Thorklid Peter Rasmussen, Steen Reinholdt Rasmussen og Mikkel Reinholdt Rasmussen.

Firmaets adresse er Tværvej 9, 6640 Lunderskov.

/bro

Se også