Aktivitetshuset i Lunderskov tilbyder hjælp til slægtsforskning

Sådan inviterer Aktivitetshuset i Lunderskov til den nye aktivitet om slægtsforskning.

Tidligere på året åbnede Aktivitetshuset for to nye aktiviteter – nemlig Dart og Madlavning. Nu åbner man endnu en aktivitet, som nok skal få bugt med ”de lange, mørke vinter aftener”.

Det drejer sig nemlig om Slægtsforskning.
Slægtsforskning er meget oppe i tiden, og mange finder det interessant, når man i TV kan se Adam køre rundt på Rigsarkivet og finde ”Forsvundne arvinger”.
– Men hvad nu, når det drejer sig om dig – kender du din egen slægt, og ved du, hvem de var, og hvor de kom fra? spørger formanden for Aktivitetshuset, Anette Post Pedersen.

Carsten Pedersen har arbejdet med slægtsforskning i 35 år og vil hjælpe andre med at komme på sporet af deres forfædre.

Intro-dag

Interesserede får nu mulighed for at snuse lidt til emnet, når Aktivitetshuset holder Intro dag til Slægtsforskning den 21. november kl. 9.30 i Aktivitetshuset på Storegade 3 i Lunderskov.
Her vil Carsten Pedersen, som har 35 års erfaring med emnet, fortælle om den klassiske slægtsforskning med arkivbesøg og kirkebøger, den nutidige med online søgning i arkivalierne, samt hvad DNA og kunstig intelligens i fremtiden kan bibringe slægtsforskningen.

Find dine rødder

Er der interesse for emnet, tilbyder Aktivitetshuset at starte en slægtsforskning op, så interesserede kan komme i gang med at forske i deres egen slægt.

Der vil således frem til foråret to gange hver måned blive tilbudt hjælp til at læse i de gamle kirkebøger, folketællinger og skifteprotokoller i Aktivitetshusets lokaler på Storegade 3.
Lyder det interessant – så mød op den 21. november 2024 og få et spændende indblik i, hvad slægtsforskning kan give dig, opfordrer Anette Post Pedersen.

Se også