Genvalgt bestyrelse i Christiansfeld Erhvervsråd

Henrik T. Halken er formand for erhvervsrådet.

Torsdag var der generalforsamling i Christiansfeld Erhvervsråd.

Som trækplaster var mejeridirektør Jan Vraa Jensen inviteret til at fortælle om ARLAs omfattende virksomhed. Han nævnte også lidt om sin egen baggrund, bl.a. at han tidligere har arbejdet for Carlsberg. Vi bringer senere en større artikel om Jan Vraa Jensen og ARLAs virksomhed.

Generalforsamling
En snes medlemmer var mødt op til generalforsamlingen på Brødremenighedens Hotel. Her aflagde formanden, Henrik T. Halken, beretning.

Selv om Christiansfeld nu er med i Kolding Kommunes erhvervsråd – Business Kolding – har de lokale erhvervsfolk valgt at videreføre erhvervsrådet for Christiansfeld gamle kommune.

– Erhvervsrådets væsentligste aktiviteter er at samle alle kræfter i lokalområdet, der vil arbejde for erhvervslivets trivsel og fremgang, herunder oprettelse af nye virksomheder og udbygning af eksisterende i lokalområdet, sagde Henrik Halken.

– Erhvervsrådet skal i øvrigt beskæftige sig med opgaver, som kan være til gavn for lokalområdets udvikling, og som kan medvirke til at udbrede kendskabet til Christiansfeld og dette områdes fortrin bl.a. i beliggenhed, sagde Halken i sin beretning.

For at gøre det nemmere for interesserede at komme i kontakt med erhvervsrådet, har bestyrelsen siden sidst oprettet en hjemmeside med navnet: Christiansfelder.dk.

Genvalg og nyvalg
Til bestyrelsen for erhvervsrådet blev følgende valgt:
Formand: Henrik T. Halken, Aller Aqua.
Næstformand: Lars F. Andersen, Skare Food
Jesper Ravn, AG Electric A/S. (Alle tre var genvalg.)
De fire siddende medlemmer, som ikke var på valg i denne omgang, er:
Søren Ahlman, Ahlnor, Bjarne Schultz, Vikingbus A/S, Henrik Schmidt, Niras A/S, og Peter Hansen, Bjerndrup VVS.

Som suppleanter blev Jan Jensen, Danæg og Lone Porsgaard, Dansk Varebilsindretning, genvalgt.

Nete Kaasen blev valgt som revisor. Og Flemming Porsgaard som revisorsuppleant.
Næste arrangement for erhvervsrådet er d. 17. juni 2022, hvor der efter et bestyrelsesmøde kl. 18.30 er Grillaften på Aller Aqua for de godt 40 medlemmer. Godt halvdelen var med til generalforsamlingen.

Den 25. august kl. 19.30 er der planlagt åbent hus på DANÆG.
Henri.

Se også