Kirke tilbyder gratis måltid

At det er blevet dyrt at være dansker, er der vist ingen, som ikke ved. Og mange oplever, at det kan være svært at få pengene til at slå til.

Menighedsrådet ved Tyrstrup kirke har på sit seneste rådsmøde drøftet, hvordan man kan række ud til dem, som virkelig mærker de stigende priser. Og konklusionen blev, at man de næste måneder, dvs. indtil april næste år, vil tilbyde et måltid gratis mad til de af sognebørnene, som føler sig ramt af krisen.

”Vi ved godt, at ét måltid gratis mad, ikke løser alle problemerne,” siger menighedsrådets formand Kurt Mosegaard, ”- men lidt har vel også ret”.

For at deltage skal man bestille en billet på kirkens hjemmeside: Tyrstrupkirke.dk. Der er plads til max. 70 deltagere, – og det er efter først til mølle-princippet, at billetterne uddeles.
Hvis man ikke lige er fortrolig med at bruge internettet til at bestille billetten til første fællesspisning tirsdag 25. oktober, kan man evt. få hjælp fra en bekendt eller troppe op på kirkekontoret mandag mellem 9 og 12.

Se også