Jørgen Schou sikrer musik og foredrag for 60+’ere i Vamdrup

Billedtekst: Jørgen Schou. (Privatfoto)

VAMDRUP: Vamdrups 60+’ere kan også frem over komme til foredrag og musikarrangementer i “Søndagscaféen”. Caféen var ellers lukningstruet, fordi midlerne var sluppet op. Men nu er virksomheden Schou Company kommet undsætning med en donation på 40.000 kroner.

 At virksomheden Schou Company har spædet til, hænger sammen med, at virksomheden har en stærk forankring netop i Vamdrup. Virksomhedens ejer og direktør, Jørgen Schou, er født og opvokset i byen, som søn af nu afdøde Bodil og Andreas Schou, som blandt andet har stået bag udviklingen til det, der i dag er blevet til den store farvefabrik, Teknos, i Vamdrup, samt bag stiftelsen af Schou Isenkram. En virksomhed som Jørgen Schou har udviklet til Schou Company, og som netop nu er i gang med et gigantisk nybyggeri ved Tankedalsvej i Kolding.

Jørgen Schou bor selv privat i Tågerup mellem Christiansfeld og Sommersted.
“Søndagscaféen” har hidtil holdt til på Hotel Vamdrup, men hotellet er gået konkurs og er nu lukket. Derfor flytter caféen til Partyland på Nørregade i Vamdrup midtby med første arrangement 11. september og derefter i år 2. oktober og 13. november.
Musik og foredrag vil stadig vil være omdrejningspunktet i arrangementerne, lyder fra folkene bag caféen.

 

Se også