Lopperne imødegår inflationen   

Årets sidste loppemarked i Lunderskov er på lørdag den 5. november

Der plejer at være trængsel, når portene til loppemarkedet i Lunderskov åbner – og der sker nok også på lørdag. (Foto: sebro-press).

LUNDERSKOV: Sidste loppemarked i 2022 på Loppegården på Rolykkevej ved Lunderskov finder sted på lørdag 5. november. Der er lagt op til et marked, som vil være præget af, at lopperne er modstandere af inflation, og at de derfor vil imødegå denne uskik.  Udlægningen giver Hans Jørgen Knudsen fra Y’ Mens-folkene  i Lunderskov, som bag de populære loppemarkeder.
– Ved loppemarkeder, kan man kompensere for de økonomiske konsekvenser af inflationen ved at gøre gode handler til priser, der får køberne til at glædes over at købe ind og for en stund glemme inflationens kuldegysninger, forklarer Hans Jørgen Knudsen fra Y’s Mens-folkene i Lunderskov videre.
Han fortæller, at Hal 2 på gården er helt nyindrettet, så den fremtræder mere kundevenlig med bedre plads til at beundre og vælge blandt de mange nye loppefund.
Til markedet, lørdag den 5. november, er der også i Hal 2 lavet en speciel julestand med muligheder for at gøre tidlige juleforberedelser ved indkøb af mange juleting:
– Selv om det nok er uskik at starte julen for tidligt, bliver det en dejlig mulighed for at starte indkøbene til festen allerede nu med et godt køb, lyder det fra Hans Jørgen Knudsen.
Og han understreger, at inflationen har medført stor interesse for genbrugstøj, og her er der et meget stort alsidigt udvalg af fint sorteret tøj på hylderne.
Og så kan køberne stadig på loppemarkedet vælge møbler til alle husets rum, bl.a. fine lædermøbler, og der kan også købes cykler, havegrej, lamper, højttalere, radioanlæg, afspillere, fotoapparater og elektronik, køkkengrej, fine pynteting, glas og porcelæn, billeder, malerier og rammer, tasker, sko og kufferter, og flere hundrede ”nye” CD’er, mange grammofonplader og mere end tusind DVD’er, lyder det fra Hans Jørgen Knudsen – og han fortsætter:
– Der er nemlig kommet rigtig mange spændende ”nye” flotte lopper ind. Her i blandt meget billige bøger – og ikke mindst en fin samling legetøj, som nok vil glæde et hvert barn, og give mulighed for at barnets julegave allerede nu kan sikres til rimelig pris, fortæller Hans Jørgen Knudsen.
Og endelig gør han opmærksom på, at tombolaen åbner sammen med markedet kl. 9, og at der er dejlig varm kaffe i cafeteriet. /sebro.

 

 

Se også