Forbundsskolen har fået en længe savnet multibane

Borgmester Knud Erik Langhoff klippede den røde snor – og skrev autografer. (Privatfoto).

SKANDERUP/HJRUP: Skanderup-Hjarup Forbundsskole og Skanderup-Hjarup Idrætsforening har gennem et år knoklet for at få bygget en Multibane. Nu er det lykkedes!

I efteråret 2021 satte Brian Baden Hansen, næstformand i skolebestyrelsen, sig for, at der skulle bygges en ny Multibane på sportspladsen ved Forbundsskolen i Skanderup. Der var år forinden fjernet en gammel, rådden bandebane, og derfor var savnet for en erstatning stor. Børn og unge fra hele området manglede den både i skole- og i fritid. Takket være Brians kæmpe arbejde står den nu klar.
Brian tog kontakt til Skanderup-Hjarup Idrætsforening, som straks var med på projektet, og henover vinteren blev der søgt diverse fonde. Brian sørgede for aftaler med leverandør, entreprenør og Kolding Kommune. Da projektet fik tilsagn om en bevilling på 20.000 kr. fra Nordea Fonden og på 125.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, stod det klart, at multibanen banen kunne opføres.
– Jeg er rigtig glad for, at vi endelig har en multibane på Forbundsskolen. Det er noget, som eleverne længe har efterspurgt, og det blev muligt med hjælp fra DIF og DGI’s foreningspulje og Nordea Fonden. Kæmpe tak til Brian, vores næstformand i skolebestyrelsen, for det store arbejde som tovholder på projektet. Også tak til SHIF for samarbejdet, siger Line Neuber, leder på Forbundsskolen.
Multibanen blev indviet i forbindelse med Skolernes Motionsdag, hvor borgmester Knud Erik Langhoff klippede den røde snor, hvilket blev fejret med is til både store og små. / sebro.

 

 

Se også